MSR 2020 Kařez 15-16.8.2020

Ve dnech 15-16.8.2020 se konaly všestranné zkoušky „Mezinárodní soutěž retrieverů“ na kterou se každoročně nominují Ti nejlepší z KVZR obou klubů za  předcházející rok. Rozhodně není jednoduché se na tuto soutěž nominovat, těm kterým se to povedlo se setkali 15.8. v Kařezu .. a jak to dopadlo ?

Vítězem tohoto ročníku se stala Ing.Hana Rosochová se svojí flatkou

Black Nikkita Wild Happiness, která se stala „Všestranný vítěz retriverů 2020“

Tento ročník připadl pořadatelsky klubu retrieveru a roli organizátora se ujala paní Alice Valenetová za to jí patří velké poděkování.

Na startovní listině bylo 20 zvučných jmen ,která v sobotu ráno nastoupila. Počasí ,které v pátek nevěstilo nic dobrého se v sobotu nakonec umoudřilo a zkouškovému klání docela přálo.

Přesto zkouškové štěstí již první den nestálo na straně některých ač zkušených pejsků a již první den práci ukončilo 5 pejsků na dohledávce a jeden na vlečce. Druhý den tedy nastoupilo zbývajících 14 psů. Ani druhý den všem bohužel zkouškové štěstí nepřálo a nakonec dalších 7 vypadlo. Zkoušky tedy dokončilo 7 psů z toho 2 v I.ceně(jeden flat, jeden golden),2 pejsci v II.ceně a 2 v ceně třetí.

Celkové výsledky je možné shlédnout v odkazu zde:

https://www.retriever-klub.cz/typ-zkousek/vysledky-zkousek/

Chtěla bych poděkovat také všem sponzorům,kteří se na této akci podíleli,MS které poskytlo terény, všem pomocníkům a především rodině Valentové,která se tohoto úkolu ujala.

Také bych chtěla všem účastníkům poděkovat za korektní chování a skvělou atmosféru po dobu zkoušek,za fotky paní Evě Černé,Blance Novotné , odkaz na fotky a momentky z MSR zde:

https://retriever-klub-cz.rajce.idnes.cz/

Také patří velký dík všem kolegům rozhodčím,kteří po oba dny posuzovali.

Jménem svým i jménem klubu ještě jedou všem gratuluji a jsem ráda, že jsem i já u toho ročníku mohla být přítomna i fyzicky a strávit tak víkend mezi retrievery a jejich majitely. Věřím, že další ročník v roce 2021, který bude pořádat KCHLS bude mít na startovní listině další skvělé psy.

 

Bc.Soňa Sehnalíková, prezident klubu

 

 

Publikováno: 18. 8. 2020
Poslední úprava: 18. 8. 2020 22:25:21