Klubové poplatky pro rok 2023

Vážení členové Retriever klubu CZ,

rádi bychom informovali o kosmetických změnách při placení členských příspěvků pro rok 2023.

Výše poplatku zůstává stejná, číslo účtu zůstává stejné, splatnost 31.3. daného roku též beze změny. Změna nastává ve variabilním symbolu a v rozšíření platebních možností.

Dne 21.12.2022 jsme všem členům zaslali do e-mailu informace o možnosti plateb a výzvu k platbě členských příspěvků která obsahuje informace k platbě a NAVÍC TÉŽ TLAČÍTKO ZAPLATIT – které Vás přesměruje na stránku Retriever klubu CZ a poté na stránku platební brány Comgate, kde budete moci ihned provést platbu příspěvků, a to buď platební kartou nebo on-line bankovní převodem. Dále se ve výzvě nachází QR kód, jehož naskenováním do Vaší bankovní aplikace můžete též pohodlně zaplatit.
Výzva obsahuje i standardní údaje pro klasické zadání platby, tedy číslo účtu a bankovní spojení, variabilní symbol, specifický symbol.

Prosím věnujte pozornost změně v systému variabilních symbolů. Do nynějška platilo za variabilní symbol vždy členské číslo – bohužel takto koncipovaný variabilní symbol nebylo možné pro platby on-line použít. Pro platby on-line je každému členovi vygenerováno unikátní desetimístné číslo, které slouží jako variabilní symbol a podle něj jsou platby následně automaticky párovány. Nicméně, pokud zaplatíte (nebo jste již zaplatili) a jako variabilní symbol uvedete své členské číslo – prosím nic se neděje, platba nebude spárována při automatickém zpracování, ale bude následně dopárována ručně. V případě nejasností Vás budeme kontaktovat.

On-line platby jsou realizovány přes platební bránu Comgate a jsou zcela bezpečné. Společnost ComGate Payments, a. s. je licencovaný subjekt působící pod dohledem České národní banky a Ministerstva financí České republiky a disponuje certifikací dle PCI DSS.
Kompletní informace naleznete na https://www.comgate.cz

Prosím pokud Vám do e-mailu nepřišla výzva k platbě, zkuste ještě prohlédnout složky jako Hromadné, Spam, na gmail.com přepněte účet do modu Veškerá doručená pošta. Pokud ani poté výzvu neobjevíte, prosím napište mi o znovu zaslání výzvy na matrika@retriever-klub.cz

Pokud nemáte nadále zájem být členem klubu, stačí neuhradit příspěvky do 31.3.2023 a členství bude automaticky ukončeno.

V případě, že budete mít ke členství  klubu či poplatkům jakýkoliv dotaz, neváhejte se zeptat na matrika@retriever-klub.cz

Všem děkujeme za přízeň a přejeme krásné prožití Vánočních svátků a do nového roku vše nejlepší!

Retriever klub CZ

Publikováno: 22. 12. 2022
Poslední úprava: 22. 12. 2022 08:43:07