Nový poradce pro plemeno LR

Vážení chovatelé,

dovolte, abych v první řadě poděkovala za dlouholetou nezištnou a kvalitní práci poradkyni pro chov paní Lucii Pajerové, která z osobních důvodů odstoupila ke konci roku z pozice poradce chovu LR. Ve spolupráci s ní jste měli možnost uchovňovat a krýt svoje psí miláčky a byla Vám dobrou oporou ve Vaší chovatelské činnosti, stejně jako byla velmi aktivním, odborným, kvalitním a vždy pozitivním členem chovatelské rady po celou dobu mé působnosti v pozici hlavního poradce pro chov.

K 2.2.2023 agendu poradkyně pro chov plemene labradorský retriever bude zastávat na návrh hl. poradce pro chov a po schválení výborem klubu paní Iva Vítková, dlouholetá chovatelka tohoto krásného plemene s CHS Chaseland’s, která má s prací poradkyně pro chov LR v rámci RK CZ bohaté zkušenosti, neboť ji zastávala do roku 2015.

Více o paní Ivě Vítkové se dočtete v jejím medailonku. Odkaz zde.

Dovolte abych jí touto cestou popřála hodně štěstí, trpělivosti a radosti při práci pro chovatele a jejich pejsky.

Agendu chovných jedinců si mezi sebou dámy po naší dohodě předají v průběhu měsíce února, proto prosím buďte v tomto přechodovém období trpělivější a tolerantnější, za posledních 7 let jsme ve správě a administraci chovu udělali hned několik změn a chvilku potrvá, než se vše zajede do plynulého provozu.

Těším se na spolupráci a ještě jednou přeji hodně štěstí a úspěchů.

Radka Stegurová, hl. poradce chovu

Publikováno: 26. 1. 2023
Poslední úprava: 26. 1. 2023 18:27:06